Martinus Verbindt Hoogland

Oorsprong en Doelstelling Martinus Verbindt Hoogland

logo_martinus verbindt_hoogland

‘Martinus verbindt Hoogland’ (MVH) stelt zich ten doel om de vele bewoners die de Hooglandse omgeving rijk is te verbinden door hun gastvrijheid tonen. De groep enthousiastelingen die tezamen de werkgroep  ‘Martinus Verbindt Hoogland’ vormen, geven  een bredere invulling aan het jaarlijkse dankfeest voor de oogst. Het is de bedoeling om hiermee ‘de kerk uit te gaan’, de wijken in en aansluiting te zoeken bij thema’s die aanspreken zoals duurzaamheid, creativiteit en brede verbondenheid te creëren met alle mensen. Er bestaat tegenwoordig veel minder betrokkenheid tussen mensen onderling.  Op symbolische wijze wil MVH al die vele talenten die het dorp en omgeving rijk is oogsten. Jaarlijks wordt aan het einde van de oogstperiode een verbindend thema verbonden aan het inmiddels gestaag groeiende evenement. Wisselend worden allerlei Hooglandse verenigingen en enthousiastelingen met een passie uitgenodigd. Tezamen vormt dit een gezellig en inspirerend geheel.

Verrassende talenten

Het is altijd weer verrassend te zien welke bevlogen talenten er binnen een gemeenschap zijn en dit verbinding creëert tussen groepen en individuen.  Afgelopen jaren is het evenement door vele honderden bezoekers bezocht. Dit evenement wordt rondom de Martinuskerk in Hoogland georganiseerd. Vast onderdeel van het programma is dat er altijd een hapje en een drankje, zoals het exclusieve torenbier en lokale Hooglandse producten aanwezig zijn. De ingrediënten bij uitstek voor een leuk en gezellig evenement voor de zondagmiddag.

Iedereen is meer dan welkom!

Staand van links naar rechts: André Hilhorst, Sjaak van Wegen, Linda de Ridder, Claudia van Valkengoed, Marjon van de Wolfshaar en Henritha van Valkengoed.

Zittend van links naar rechts: Ad van Dijk, Marian van Nimwegen en  Johan van Middelaar.

Op deze foto ontbreken: Ans Kruisselbrink, Albert Schoonderbeek en Koos van Dijk.