Martinus Verbindt

Oorsprong en Doelstelling Martinus Verbindt

logo_martinus verbindt_hoogland

‘Martinus Verbindt’ (MV) stelt zich ten doel om de vele bewoners die de Hooglandse omgeving rijk is te verbinden door hun gastvrijheid tonen. De groep enthousiastelingen die tezamen de werkgroep  ‘Martinus Verbindt’ vormen, gaven een bredere invulling aan het jaarlijkse dankfeest voor de oogst.

Het is altijd weer verrassend te zien welke bevlogen talenten er binnen een gemeenschap zijn en dit verbinding creëert tussen groepen en individuen.  Afgelopen jaren is het evenement door vele honderden bezoekers bezocht. Dit evenement werd rondom de Martinuskerk in Hoogland georganiseerd. Vast onderdeel van het programma is dat er altijd een hapje en een drankje, zoals het exclusieve torenbier en lokale Hooglandse producten aanwezig zijn. De ingrediënten bij uitstek voor een leuk en gezellig evenement voor de zondagmiddag.

Om mee te gaan met de tijd heeft MV besloten om vanaf 2022 haar aandacht te verschuiven van het oogstdankfeest (begin oktober) naar de gezellige kerstperiode (vanaf half december).

Op vrijdag 16 december 2022 zal MV voor het eerst een kerststallenroute / puzzeltocht organiseren rondom de kerk. Dit valt samen met de Hooglandse Wintersferen.

Iedereen is meer dan welkom!

Staand van links naar rechts: André Hilhorst, Sjaak van Wegen, Linda de Ridder, Claudia van Valkengoed, Marjon van de Wolfshaar en Henritha van Valkengoed.

Zittend van links naar rechts: Ad van Dijk, Marian van Nimwegen en  Johan van Middelaar.

Op deze foto ontbreken: Ans Kruisselbrink, Albert Schoonderbeek en Koos van Dijk.