Mariska Boer Theater

Mijn passie voor theater heeft er altijd al ingezeten. Daarom ben ik op jonge leeftijd al begonnen met het volgen van theater lessen en later ook dans en zanglessen.

In 2014 ben ik succesvol afgestudeerd aan de theateropleiding. Daarna heb ik een paar jaar privélessen gevolgd bij theatermaakster en musicalster Ryan van den Akker (winnares zilveren harp en o.a. bekend van de musicals Cyrano, Elisabeth en De Jantjes).

Sinds 2016 treed ik op als soloartiest in mijn eigen stijl. Wat voor stijl is dat dan? Cabaret? Drama? Kleinkunst One-woman-show? Eigenlijk is het een perfecte combinatie van al deze stijlen. Humor én drama. Interactie én eigen spel. Ik daag het publiek uit om tot intense dieptes te gaan én om het leven te zien als één groot feest. Het is de mix, de combinatie, het contrast. Ervaar het voor uzelf!

 

www.mariskaboer.com

Plaats een reactie