SanaVitala

Mijn naam is Janine, eigenaresse van Sportsalon SanaVitala.

SanaVitala is er speciaal voor vrouwen die niet van sporten houden! SanaVitala is een huiselijke sportsalon waar vrouwen zich thuis voelen en lekker kunnen sporten, bewegen, ontspannen of gewoon een kopje koffie kunnen drinken. Kortom: SanaVitala is een plek waar vrouwen zichzelf kunnen zijn.

Op zondag 6 oktober 2019 geef ik een cursus MindWalk.

Elk half uur start ik met een nieuwe groep (maximaal 8-10). Ik neem de deelnemers mee de tuin in. Tijdens een kleine kennismakingswandeling laat ik ze proeven aan mindfulness in combinatie met de natuur.

Inhoud Cursus MindWalk

De cursus Mind-Walk bestaat uit een aantal lessen. Alle lessen hebben een ander thema en worden lekker buiten gegeven. De meditatieve wandelingen worden afgewisseld met oefeningen uit de yoga en tai-chi. Er worden leuke materialen gebruikt en bij elke les is er tijd voor een korte meditatie. De voordelen van wandelen, yoga en mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen en allang niet meer zweverig.

Voor wie?

Heb je op dit moment weinig energie en wil je je fitter voelen? Of zit je prima in je vel en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkelingsproces? Mind-walk is heerlijk! Met Mind-Walk leer je meer te luisteren naar je gevoel, kun je beter je grens aangeven en krijg je tools om je beter te ontspannen. Leeftijd, wandelervaring en conditieniveau is niet van belang.

MindwalkHoogland is een onderdeel van SanaVitala.

SanaVitala is de vrouwensportschool van Amersfoort Noord. Met SanaVitala kan ik met al mijn passie en enthousiasme mijn dames in kleine groepjes begeleiden. De lessen worden gegeven in de twee sfeervolle leszalen zonder spiegels(!). Er zijn ook unieke sportactiviteiten en beweegprogramma’s voor buiten want het is zo lekker om buiten te sporten. Mijn doelgroep zijn vrouwen van alle leeftijden, soorten en maten. De apparaten, oefeningen en cursussen zijn specifiek gericht op het vrouwenlichaam. Doordat SanaVitala kleinschalig is (ik ken iedereen van naam!) voelen mijn klanten zich erg betrokken bij de club. Veel vrouwen die niet van sport houden, vinden het bij mij prettig en komen toch meerdere keren per week.

Lessen en beweegprogramma’s binnen: Fitnesslessen, pilates, yoga, zumba en bodyshape. Lessen en beweegprogramma’s buiten: Powerwalk, hardlopen, MindWalk en Fitstap beweegprogramma.

www.sanavitala.nl

Plaats een reactie